۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۷۸۱۵۸۹
امام جمعه معمولان:

مردم معمولان همچنان با امکانات اولیه زندگی را سپری می‌کنند 

مردم معمولان همچنان با امکانات اولیه زندگی را سپری می‌کنند 
لرستان- حجت‌الاسلام آروانی با بیان اینکه شهرستان معمولان از زیرساخت‌های اولیه زندگی محروم است گفت: مردم انتظار دارند وقتی نام شهرستان به معمولان اتلاق شده توسعه‌ای را شاهد باشند و نه فقط یک نام افزوده شود و موجب بی اعتمادی مردم شود.

حجت‌الاسلام ابوالحسن آروانی امام جمعه معمولان استان لرستان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، در مورد بی توجهی مسئولان به امکانات شهرستان معمولان از سوی مدیران استانی گفت: شهرستان معمولان قریب به ۲ سال و اندی است که تبدیل به شهرستان شده که قبلاً به عنوان بخشی زیر نظر پلدختر محسوب می‌شد و اکنون از محرومیت زیادی برخوردار است. قبلاً نیز این شهرستان در سیل ۹۸ خسارات زیادی به آن وارد شد و از نظر زیرساخت‌های اولیه زندگی یا محروم و یا بسیار ضعیف است.

امام جمعه معمولان افزود: مطالبه ما این است که با توجه با اینکه قریب به ۲ سال از شهرستان شدن معمولان می‌گذرد، مردم نشانه‌هایی را مشاهده کنند، ادارات مستقل یا مستقر شوند؛ اما به توجه به گذشت زمان اکثر ادارات زیر نظر پلدختر هستند و حتی از نظر دادن نمایندگی به این شهرستان نیز خودداری و یا تعلل می‌کنند.

وی گفت: اگر معمولان بخش یا روستا بود شاید برای مردم این سطح از امکانات ابتدایی قابل قبول بود. مردم معمولان در موضوع آب آشامیدنی نیز شب‌ها از ساعت ۹ و ۱۰ شب با قطعی آب  و در طول روز نیز با فشار کم مواجه هستند. در مورد برق نیز مثل کل کشور در ۲ یا ۳ نوبت با قطعی برق مواجه هستند و در طول ساعت قطعی برق خطوط ایرانسل و تلفن همراه با مشکل مواجه می‌شود و در پی آن شبکه‌های تلویزیونی نیز قطع می‌شود.

امام جمعه شهرستان معمولان اظهار کرد: مطالبه و انتظار مردم این بود که وقتی معمولان، شهرستان شده انتظار مردم این است که خدمات هم در حد یک شهرستان کوچک به مردم داده شود در حالیکه در امکانات اولیه هم مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: تاکید داریم که به شهرستان معمولان توجه ویژه و زیرساخت‌های آن تقویت شود، این شهرستان جاده ناامنی دارد و در سیل ۹۸ خسارت زیادی دیده و هنوز دیواره ساحلی شهر نصف نیمه و البته غیراستاندارد به حال خود رها شده است و اگر سیلی مجدد تکرار شود شهر با خسارت زیادی مواجه می شود و گلزار شهدا که در کنار دیوار ساحلی قرار دارد در آستانه ریزش قرار گرفته و قبور امام زاده نیز تخریب می شوند.  این شهرستان نیازمند توجه در حوزه بهداشت و درمان، آب و برق است.

وی گفت: ما انتظار داشتیم با آوردن شورای برنامه‌ریزی تغییر و توسعه‌ای در شهرستان ایجاد شود که متأسفانه گوش شنوایی در مسئولان نیست، حضور مسئولین استانی در این شهرستان بسیار ضعیف است و با توجه به اینکه فاصله شهرستان معمولان از مرکز استان که خرم آباد است ۴۵ کیلومتر و بسیار کم است؛ مسئولین به معمولان نمی‌آیند و یا فقط از آن عبور می‌کنند و به پلدختر می‌روند و همچنان معمولان را روستا و بخش می‌ببینند؛ به آنها گفتیم که مردم انتظار دارند وقتی نام شهرستان به معمولان اتلاق شده توسعه‌ای را شاهد باشند و نه فقط یک نام افزوده شود و موجب بی‌اعتمادی مردم شود.

وی در مورد اقدامات امام جمعه شهرستان معمولان برای حل مشکلات مردم گفت: امام جمعه مقام اجرایی نیست و بیشتر مطالبه‌گر و پیگیر است و بنده از طریق تلفن، تریبون نماز جمعه مشکلات را پیگیری می‌کنم و کسانی که باید عمل کنند مقامات دولتی و نمایندگان مجلس هستند و امام جمعه تنها پیگیر و مطالبه‌گر است که با حضور در جلسات مختلف این موارد مکرر بیان می‌شود.

ارسال نظرات